Tuesday, 4 December 2012

Kenangan 2012

Raya Time!!!!!!!


"Berlalulah sudah Ramadhan
 Sebulan berpuasa...."

Ihik..ihik.. nak nyanyi tak pandai..lirik pun tak bape nak hinggat...Mahapkan je la yer. Dah lama tak share pa pe kat blog ni. Bukan tak aktif....tapi biasa la masa kan...Tak terkejar tangan mak nie....siang kat opis...balik kat umah plak...Bila setel semua koje mata ngan badan pun sama berat. Letak kat bantal jer rasa ringan...hehehe.....

Okaylah cukup-cukup menceceh kan...karang tak kesampaian plak hajat nak share aktiviti-aktiviti yang dah lama terperam dalam tempurung kepala nie.

Mula-mula nak share pasal Raya Time......
Masa bulan posa ari tu...Unit Fotografi, Bahagian Perhubungan Awam UPSI wat Pertandingan Fotografi Merdeka Raya yang paling happening untuk 2012. Pe lagi semua jabatan berpusu-pusu menunjukkan kreativiti nak jadi johan posing...hehehe...

Fakulti aku pun pe lagi. Kepakaran dah ader orang-orang kuat Seni Persembahan yang terrer-terrer berlakon ngan menari tu dikerah oleh Dekan untuk memastikan kami berada sebaris gambar yang eksklusif...cewah!!!!! dan hasilnyer....tuuuuuuuu haaaaa.....




Akhirnyerrrrr anugerah Naib Johan menjadi hak mutlak kami tanpa sebarang bantahan dilayan. Tak kira la berapa banyak kritikan yang pastinyer...juri yang lebih adil. So kita layan lagi gambar-gambar yang ader memuatkan aku sekali...yang dapat hadiah tu aku terlindung....tapi aura ader heheheheh.


Hari Patriotik UPSI 2012

Lepas sonok-sonok berposing dan menang....sekali lagi kami melangkah ngan penuh bergayer memasuki padang UPSI untuk Pertandingan Perbarisan Hari Patriotik UPSI 2012. Dengan harapan nak menang gak lerrrrrr tapi kita hanya merancang, tuhan yang menentukan. Tapiiiiiiii kami tetap menang....menang sorak dan pujian dari VC (Vice Canselor). Sebab banyak-banyak kontinjen kami yang paling happening. Tak cayer???? Ce tengok...ce tengok


Kan..kan.. gabungan pelbagai kaum 1 Malaysia la katakan. takpe menang bergaya pun jadi ler bukan senang nak jalan ngan baju camtu....layanzzzzzz


Acara wajib selain bergambar beramai-ramai dah tentulah sesi untuk staf pentadbiran jer. Inilah dia staf-staf admin FMSP yang begitu ceria dan mesraaaaaa....hehehehe.Tengok la macam-macam aksi yang telah ditapis bagi kesesuaian santapan mata umum.... hehehe

          

No comments:

Post a Comment